a.
Orange
b.
Rød
c.
Gul
d.
Grøn
e.
Sort
f.
Brun
Enhver
der har gjort det ved det. Man plukker de umodne frugter i august og lægger dem
i vodka eller en brøndumsnaps. Dem der smager af mindst. Og så lader man det
trække lang tid. Og fra et grønt skær går den over i den mørke nærmest sorte
farve. Når den skal drikkes skal den normalt fortyndes for at finde sit
passende leje. Og sådan en kryddersnaps af valnød bliver kun bedre, når den for
lov at lagere med årene.
Det
er vel en af de mest velegnede hjemmegjorte snapse og mest populære. Den er
fremragende til ost fx Og sammen med porsesnapsen, havtornesnapsen, basilikumsnapsen, malurtsnapsen,
skovmærkesnapsen, perikonsnapsen, slåensnapsen og flere andre er den standard
på familiens julefrokostbord.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar